Over ons

Samen werken aan jouw campus recruitment

Natural Talent in een notendop. Hoe we begonnen, waar we in geloven en wie we zijn. Omdat samenwerken naast resultaat ook om een persoonlijke klik gaat. Net als het werven van talent.

Direct contact opnemenKosten opvragen
Home Over ons

Het ontstaan van Natural Talent

Toen

Met nog natte inkt op de diploma’s waren drie studenten klaar voor het werkende leven. De banen lagen voor het oprapen. Net als nu eigenlijk. Uit de vele opties de juiste werkgever kiezen, dat bleek een helse opgave, want wat wisten we nu eigenlijk van deze bedrijven? Toen we ons realiseerden dat ook onze medestudenten dit probleem ervaarden, wisten we het zeker: dat moest anders kunnen. Met dat voornemen brachten we ons eerste product op de markt, een collegeblok dat gratis aan studenten werd (en wordt) verstrekt en waarin zij kennismaken met potentiele werkgevers.

Nu

Sinds dat eerste Gratis Collegeblok is Natural Talent uitgegroeid tot full service campus recruitment bureau dat de perceptie over werkgevers verandert en jaarlijks honderden, of misschien wel duizenden, studenten hun ideale werkgever helpt kiezen. En werkgevers hun ideale medewerkers natuurlijk. Een fantastisch gevoel dat we graag met je delen.

Wij geloven:


  • Dat de unieke cultuur en waarden van iedere organisatie de basis vormen voor het aantrekken van talenten die daar bij passen.

  • Dat communicatie pas krachtig is, als de juiste persoon op het juiste moment de juiste boodschap krijgt.

  • Dat in een arbeidsmarkt waar organisaties vechten om talent, een unieke positionering én het opbouwen van een persoonlijke relatie, de key succesfactoren zijn voor het aantrekken van de beste talenten.

  • In samenwerking, want samen ben je altijd sterker.

Onze visie op campus recruitment

Natural Talent heeft een eigen visie, een stap voor stap aanpak voor bewezen structureel succes in het aantrekken van jong talent. Interesse in een baan bij jouw organisatie ontstaat namelijk niet magisch van de ene op de andere dag, maar bouw je op. Dit is de visie die wij volgen en waarmee we het aantrekken van studenten, starters en young professionals voor talloze werkgevers eenvoudiger, goedkoper en slimmer maken.

Onze visie op campus recruitment

Leuk om je te leren kennen

Campus recruitment strateeg
Accountmanager & Business Developer
Junior Campus Recruiter
Project- en communicatielead
Section conversion background
Heb je vragen over onze dienstverlening of wil je gewoon eens sparren over jouw wervingsstrategie? Erik staat je graag persoonlijk te woord!

Heb je vragen over onze dienstverlening of wil je gewoon eens sparren over jouw wervingsstrategie? Erik staat je graag persoonlijk te woord!