HomeTeamSebastiaan van Haren
Strategie & Positionering

Sebastiaan van Haren

“Een eigenwijze ondernemer met een groot hart”

Sebastiaan van Haren

Over mij

Een eigenwijze ondernemer met een groot hart. Zo zou ik mezelf omschrijven. Deze dingen zie je namelijk terug in alles dat ik doe.

In mijn werk, maar ook privé, zie je overgave, betrokkenheid en oog voor detail. Hetgeen dat ik doe, wil ik goed doen. En ik wil er plezier in hebben. Ik doe dingen dan ook het liefste net wat anders dan de norm voorschrijft. Sommige mensen noemen dat eigenwijs. Mij helpt het om Natural Talent te ontwikkelen en om met een duidelijke visie en onderscheidende aanpak mooie resultaten te behalen voor onze klanten.

Nieuwe dingen ontdekken en uitproberen, dat vind ik leuk. Tijdens mijn reizen bijvoorbeeld ervaar ik graag de lokale (eet)gewoontes, verdiep ik me in belangrijke historische gebeurtenissen of ga ik op ontdekkingstocht in de natuur. Maar ik pak ook snel dingen op. Zo heb ik me zonder cursus of boek Spaans en Zweeds eigen gemaakt. Zeker die tweede taal is handig, want dankzij mijn Zweedse vrouw heb ik een sterke band met dit Scandinavische land en hebben we er tevens ons eigen plekje.

Als persoon ben ik realistisch. Mijn uitgangspunt is echter altijd positief. Tref je mij met een glas dat half leeg is, dan is er wat mis. Ook gevoel speelt voor mij een belangrijke rol. Ik geef bijvoorbeeld om mensen, dieren en een gezonde voedselketen. Maar ook om eerlijkheid, plezier en onderling vertrouwen. Op kantoor mag er graag wat sfeer zijn. Samen op een prettige manier iets bereiken, daar streef ik naar. Met onze klanten, met mijn collega’s bij Natural Talent en in mijn persoonlijke relaties.