HomeTeamMarco Schurink
Junior Campus Recruiter

Marco Schurink

“Gewoon doen”

Marco Schurink

Over mij

Samenwerking, iets wat in mijn ogen enorm belangrijk is, maar ook wel eens wordt onderschat. Samen naar een doel toe werken is iets waar ik heel veel energie uit haal. Door het gesprek aan te gaan en daarin goed te luisteren, maar ook goed door te vragen, probeer ik er voor te zorgen om tot de kern te komen en vanuit daar stapsgewijs te werk te gaan. Het stuk communicatie vind ik daarin erg belangrijk: wat verwacht je van elkaar en hoe kunnen we dat op een fijne manier samen invullen.

Als recruiter haal ik veel voldoening uit het contact met anderen. Daarin vind ik het erg fijn om wat voor de ander te kunnen betekenen, en meerdere partijen met elkaar in contact te brengen. Dit doe ik graag op vriendelijke en persoonlijke manier, om zo een samenwerking te creëren die voor beide partijen positief aanvoelt.

In mijn vrije tijd ben ik graag onder de mensen. Ik kijk een potje voetbal en wanneer het lekker weer is zit ik vaak op een terrasje in de zon. Verder ben ik regelmatig in de sportschool te vinden, of waai ik even uit en ga ik met de camera op pad. Stilzitten doe ik niet graag. Tot snel!

Marco is werkzaam voor ons dochtermerk Student Factor, daar is hij verantwoordelijk voor het invullen van de vacatures voor onze klanten. Nieuwsgierig naar Student Factor? Neem eens een kijkje op www.studentfactor.nl.