HomeTeamErik Mikx
Project- en Accountmanagement

Erik Mikx

“Doe goed en kijk niet om”

Erik Mikx

Over mij

Contact met mensen is mijn passie. En dan natuurlijk niet alleen contact maar ook echt een connectie maken. Ik vind het fantastisch om elke dag weer nieuwe mensen te ontmoeten. Dit heb ik zowel zakelijk als privé.

Als accountmanager en business developer bij Natural talent zet ik ook graag bovenstaande in. Nieuwe en bestaande klanten helpen met onze jarenlange ervaring in campus recruitment en employer branding, is iets waar ik graag mijn bed voor uitkom. Ik geloof in eerlijk zaken doen en daar hoort een oprecht en passend advies bij. Uiteindelijk moet je werken in je kracht. Daag ons uit om het juiste jonge talent voor jullie organisatie te vinden.

Een goede privé werk balans vind ik erg belangrijk. Vandaar dat ik een dag in de week mij volledig richt op mijn zoontje. Naast een getrouwde man en vader, ben ook een fanatieke sporter. Eigenlijk vind ik alles leuk, hierbij kan je denken aan hockey, tennis, winter- en watersport. Daarnaast ben ik niet vies van een heerlijk wit biertje op een zonnig terras. 😊