HomeTeamLisanne de Graef
Communicatie adviseur

Lisanne de Graef

“Alleen door passie te hebben voor wat je doet, kun je fantastisch werk leveren”

Lisanne de Graef

Over mij

Realiseren, organiseren en mensen helpen zijn termen die onlosmakelijk met mij verbonden zijn. In mijn rol als projectmanager zorg ik voor overzicht bij de klant, maar ook intern binnen ons team. Iedereen voorzien van de juiste informatie, deadlines halen en ook zelf uitvoerend betrokken zijn bij projecten is voor mij de beste balans. Naast dat ik graag in contact sta met klanten en planningen maak, werk ik tegelijkertijd graag aan teksten, beelden en (online) marketing voor campagnes die wij draaien voor onze klanten. Wanneer je weet wat er inhoudelijk speelt, kun je de klant het beste voorzien van informatie!

Ook voor onze eigen merken Natural Talent en Student Factor werk ik achter de schermen aan strategieën, processen, interne- en externe communicatie. Ik heb het liefste een volle agenda waarin er een balans is tussen strategisch en uitvoerend bezig zijn. Hoe graag ik ook teksten schrijf, ik zou het niet fulltime willen doen en wissel dit dan ook graag af met het helpen van collega’s en klanten.

Betrokken, perfectionistisch en een tikkeltje eigenwijs is hoe mensen mij omschrijven. Ik ben graag onder de mensen en breng veel tijd door met vrienden en familie. Ook in mijn vrije tijd ben ik een bezige bij. Borrelen met vriendinnen, een festival of concert bezoeken, veel sporten, lekker uiteten gaan of zelf in de keuken bezig zijn vind ik heerlijk. Ook ga ik graag op reis, ik kan ontzettend genieten van een mooie stad, prachtige natuur of een rustig dagje op het strand. Zo lang het maar samen is met de mensen van wie ik houd!