HomeBlogsMaak kennis met Student Factor: ons nieuwe platform dat jou helpt om de perfecte stagiaire(s) te vinden!
Recruitment Marketing

Maak kennis met Student Factor: ons nieuwe platform dat jou helpt om de perfecte stagiaire(s) te vinden!

Maak kennis met Student Factor: ons nieuwe platform dat jou helpt om de perfecte stagiaire(s) te vinden!

Stagiaires zijn erg waardevol voor je organisatie. De student van vandaag is immers jullie medewerker van morgen. Het vinden van goede stagiaires kost echter vaak veel tijd en moeite. Daarom helpen wij je graag om de perfecte stagiaire(s) te vinden en wel met ons geheel vernieuwde platform: Student Factor, waarover ik je in deze blog graag meer vertel!

Student Factor: haal het beste uit je stage

Ons label Student Factor, dat 100% onderdeel is van Natural Talent, bestaat uit een team van enthousiastelingen dat door middel van persoonlijke, transparante en duurzame samenwerking zowel voor grote als kleine bedrijven de best passende stagiaires vindt. Via onze nieuwe website kunnen wij studenten optimaal bereiken, aanspreken en selecteren. Neem vooral eens een kijkje: www.studentfactor.nl

Waarom Student Factor?

Mooi, hoor ik je denken, maar als ik hulp zoek bij het invullen van mijn stageplaatsen waarin onderscheidt Student Factor zich dan van andere partijen? Dat vertel ik je graag.

  • Met ruime ervaring op het gebied van campus recruitment weten wij als geen ander waar studenten zijn, hoe ze denken en op welke manier we hen het beste kunnen bereiken. Zo creëren wij de maximale exposure en bereiken we de juiste kandidaten voor jouw stagevacature.
  • Onze aanpak is duurzaam. Niet de eerste match, maar de beste match, is waar wij naar zoeken. Volop aandacht dus voor jullie wensen, bedrijfscultuur en de persoonlijkheid van de student, zodat jij het maximale rendement uit jouw stagiaire kunt halen.
  • We houden niet van geheimzinnigheid. We communiceren gewoon de bedrijfsnaam naar studenten, direct op de website. En bieden jou de beste kandidaten aan met een volledig, overzichtelijk profiel. Zo weet iedereen altijd waar hij of zij aan toe is en krijg jij de stagiaires die ook echt bij jou aan de slag willen.

Overtuigd? We nemen niet alleen het volledige werving- en selectietraject uit handen, maar werken ook nog eens volgens het ‘no cure no pay’ principe. Reden genoeg om ook eens te ervaren hoe prettig dat is!

Onze werkwijze

Je zoekt een stagiaire? Mooi! Samen gaan we op zoek naar de student die bij jouw stagevacature past. Onze werkwijze kenmerkt zich door vier stappen die je een beter beeld geven van hoe wij het werven van stagiaires aanpakken en wat je daarbij van ons mag verwachten:

1. Persoonlijke kennismaking
Voordat de werving start, maken we persoonlijk kennis met elkaar. We leren jullie bedrijf, de begeleider en de stageplaats beter kennen. Hierdoor weten wij precies wat voor een type student er binnen jullie team past.

2. Klaar voor de start? Af!
De zoektocht naar de toekomstige stagiaire gaat van start. Op basis van het kennismakingsgesprek wordt een wervende stage vacaturetekst ontwikkeld die via verschillende kanalen wordt uitgezet.

3. De eerste selectieronde
Wij houden het eerste gesprek met de kandidaat. Hierdoor krijg je direct inzicht in de persoonlijkheid en de verwachtingen van de student. Zo heb je voor jullie sollicitatiegesprek al een goed beeld van de kandidaat.

4. Jouw perfecte stagiaire
Ben je geïnteresseerd in één of meerdere kandidaten die zijn voorgesteld? Dan plannen wij een sollicitatiegesprek voor je in. De student komt langs en maakt persoonlijk kennis. Jij bepaalt vervolgens wie wordt aangenomen. Zo vind je gemakkelijk dé perfecte stagiaire en heb je zelf altijd het laatste woord!

Simpel toch? Geen omkijken naar het gehele wervingsproces, maar wel de zekerheid van goede stagiaires. Alle informatie over onze werkwijze vind je hier: www.studentfactor.nl/voor-bedrijven

Ja ik wil hulp!

Benieuwd hoe we ook jou kunnen ondersteunen bij het vinden van de perfecte stagiaire? Neem vrijblijvend contact op met ons op, dan vertellen we je alles over de mogelijkheden! Bel of mail naar 06-26985188 of info@studentfactor.nl en vraag naar Teun.

Section conversion background

Intressant artikel? Vergeet niet te delen