Gratis collegeblok

Hèt Gratis Collegeblok

Maak landelijk naam onder ruim 30.000 technische en IT studenten per uitgave. Meer weten? Lees hieronder verder of neem direct contact op!

Neem contact op
Home Gratis collegeblok

Waarom adverteren in het Gratis Collegeblok?

Wil jij de aandacht trekken van technisch of IT talent? Het Gratis Collegeblok is al bijna 15 jaar het meest gebruikte collegeblok onder deze doelgroep en daarmee de ideale manier om hen te interesseren in jouw organisatie. We horen je denken: ‘Doen studenten tegenwoordig niet alles digitaal?’. Zeker, veel gebeurt digitaal. Maar voor aantekeningen, berekeningen en het uitwerken van ideeën, kunnen zij niet zonder een goed collegeblok. Ons collegeblok. Zozeer zelfs, dat elke uitgave de vraag groter is dan het aantal beschikbare exemplaren.

Met een advertentie in het Gratis Collegeblok realiseer je per uitgave een bereik van 30.000 studenten door heel Nederland, zonder dat je op elke locatie samenwerkingen aan hoeft te gaan, of juist heel gericht op de locaties en opleidingen van jouw keuze. Een advertentie in het gratis collegeblok geeft je ontelbare zichtmomenten, waardoor je volop onder de aandacht komt van studenten. Dus waar wacht je nog op: vestig de aandacht op jouw organisatie en maak jezelf bekend onder jouw toekomstige collega’s!

 

 

De voordelen voor jouw organisatie


  • Gericht werken aan je naamsbekendheid onder technische en/of IT studenten

  • Het imago en employer brand van je organisatie veranderen of verbeteren

  • Word een top of mind werkgever van jong talent

  • Eenvoudiger technisch en IT talent werven

Gerichte verspreiding onder technische en IT studenten. Wie wil jij bereiken?

Per uitgave worden er in totaal 30.000 exemplaren van het Gratis Collegeblok uitgereikt aan technische en IT studenten door heel Nederland. Dat werkt zo:

  • Jij levert, op basis van de gedeelde specificaties, jouw advertentie aan. Heb je hiervoor niet de juiste middelen? Naar wens kunnen we jou ook helpen bij het ontwikkelen van een pakkende advertentie.
  • De uitreiking van de Gratis Collegeblokken vindt doorgaans tweemaal per jaar plaats, in het voorjaar en in het najaar. Hiervan kan afgeweken worden door onvoorziene omstandigheden. Voor de ontwikkeling werken wij met een vaste drukker, die ook de levering verzorgt.
  • Wij coördineren het bestelproces met onderwijsinstellingen en vakgerelateerde studieverenigingen en houden hen precies op de hoogte van wanneer de blokken geleverd worden. Vervolgens gaan onze partners over tot uitreiking. Zo weten we zeker dat jouw advertentie goed terecht komt.
  • De collegeblokken worden direct door studenten in gebruik genomen, waarmee jij met jouw advertentie, ontelbare zichtmomenten creëert met jouw doelgroep.
Gerichte verspreiding onder technische en IT studenten. Wie wil jij bereiken?

Ook adverteren in het Gratis Collegeblok?

Adverteren met landelijk bereik in een van onze edities (30.000 stuks) kan al vanaf € 2.000,-. Ook is er de mogelijkheid om regionaal te adverteren of juist op een specifieke doelgroep. Jij kiest. Wij bieden een oplossing op maat.

Ben je benieuwd hoe jij met het Gratis Collegeblok jouw doelgroep van technische en/of IT studenten kunt bereiken of wil je een voorbeeldexemplaar ontvangen? Vul het contactformulier in of neem direct contact op met Erik, hij helpt je graag verder.

Neem contact op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over onze samenwerking

We doen vooral mee om een stuk naamsbekendheid te creëren voor onszelf als werkgever. Bosch is een productmerk en eigenlijk als werkgever niet zo verschrikkelijk bekend. Dus we hebben nog wat te doen in het creëren van naamsbekendheid.
Bosch
Frank Leermakers , HR Expert Resourcing, Rewarding & Remodelling Bosch Bekijk deze case
Wij doen mee aan het Gratis Collegeblok omdat wij het idee hebben dat we daar een groot bereik mee krijgen onder studenten. Als ASML vinden we het heel belangrijk dat als studenten zijn afgestudeerd, we op hun shortlist staan. Dat is wat we het liefst zouden willen. En door ons te verbinden met het Gratis Collegeblok kunnen we ons bereik vergroten onder onze doelgroep.
ASML
Carla van Loenhout , Campus / event coördinator ASML
Het Gratis Collegeblok is interessant om de juiste doelgroep van studenten te bereiken. Het verhoogt de naamsbekendheid bij de toekomstige professionals en zet je organisatie op voorhand al in de shortlist van favoriete werkgevers.
Esites
Rob Peters , Oud directeur E-sites Bekijk deze case
De samenwerking met Natural Talent is ontzettend prettig. Ze schakelen snel, werken professioneel en zijn altijd bereid om mee te denken om zo onze recruitmentstrategie nog beter te optimaliseren.
Calco
, Manager Recruitment, Marketing & Communicatie Calco Bekijk deze case