Home Gratis collegeblok

Dagelijkse zichtbaarheid in de collegebanken

Ook moeite om technisch en/of IT talent te vinden? Je bent niet de enige! Wil jij op een unieke en effectieve manier bij dit talent onder de aandacht komen? Kijk eens naar ons Gratis Collegeblok. In deze digitale tijd, moet de kracht van offline niet worden onderschat. Een collegeblok wordt nog veelvuldige gebruikt voor aantekeningen of om berekeningen uit te werken. Je bereikt de studenten in hun eigen omgeving op hun onderwijsinstelling met een nuttig product.

Een advertentie in het gratis collegeblok geeft je ontelbare zichtmomenten, waardoor je volop onder de aandacht komt van studenten. Verschillende studieverenigingen en onderwijsinstellingen verspreiden ons Gratis Collegeblok, waardoor je een groot bereik hebt, zonder dat je op elke locatie samenwerkingen aan hoeft te gaan. Dus waar wacht je nog op: laat jezelf zien als potentieel werkgever!

Wat is het?

Per collegejaar worden er in totaal 60.000 exemplaren van het Gratis Collegeblok verspreid onder technische en IT studenten door heel Nederland. Dit doen we via verschillende onderwijsinstellingen en  studieverenigingen. De gratis collegeblokken worden erg enthousiast ontvangen door de studenten: elke uitgave weer is de vraag vanuit de onderwijsinstellingen en studieverenigingen groter dan het aantal exemplaren dat beschikbaar is.

Twee keer per collegejaar wordt het gratis collegeblok verspreid via de verschillende studieverenigingen en onderwijsinstellingen, in september en februari. Studenten starten dan met frisse moed aan de nieuwe semesters met het collegeblok onder de arm, vers van de pers.

Wat is het?>

Kosten

De onderstaande prijzen gelden voor een landelijk bereik (30.000 stuks) in een van onze halfjaarlijkse edities. Mocht je liever maar op één of enkele onderwijsinstellingen willen adverteren, dan kan er een gereduceerde prijs worden afgestemd. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Coverpagina (A4) € 8.000,00
Coverpagina (A5) € 4.000,00
Binnenpagina (A4) € 4.500,00
Binnenpagina (A5) € 2.250,00
Note quotes (10x) € 1.250,00

Kosten>

Wat krijg je?


  • De door jou vormgegeven advertentie in ons gratis collegeblok

  • Effectieve zichtmomenten in de collegebanken

  • Natuurlijk ontvang je een exemplaar van de betreffende editie

  • Een eerste kennismaking van dit talent met jou als werkgever

Section conversion background
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om te adverteren in het Gratis Collegeblok? Neem contact op met Roxane, ze helpt je graag verder!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om te adverteren in het Gratis Collegeblok? Neem contact op met Roxane, ze helpt je graag verder!

 

 

Natural Talent

Wij zijn een groep enthousiastelingen die vindt dat campus recruitment anders kan. Beter kan. Die dynamisch is en een persoonlijke relatie prefereert boven een vluchtige samenwerking. Die kwaliteit nastreeft, transparant communiceert en weet wat studenten beweegt. En die graag met jou een succes wil maken van jouw campus recruitment.

Tien jaar geleden zijn wij begonnen met het Gratis Collegeblok en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een allround campus recruitment bureau. Natural Talent helpt organisatie met het aantrekken van jong talent. Wij werken volledig vanuit de naam van onze klanten, zodat niet alleen de vacature, maar vooral de organisatie centraal staat. Of je nu een directe wervingsbehoefte hebt, of op structurele basis een instroom van talent nodig hebt, wij helpen je!

Natural Talent>