/

Lisanne de Graef

“Alleen door passie te hebben voor wat je doet, kun je fantastisch werk leveren.”

Bij mijn collega’s sta ik bekend als een jonge, ambitieuze en leergierige communicatieadviseur die niet bang is voor een uitdaging. Ik breng dat tot uiting in mijn rol binnen corporate communicatie en bij de ondersteuning van allerlei leuke klantprojecten.

Zowel in mijn werk als daarbuiten ben ik eigenwijs, perfectionistisch en vind ik structuur erg belangrijk. Ik zet me altijd voor de volle 200% in. Ik wil kwaliteit leveren en de klant mag niets te kort komen. Daarnaast ben ik graag praktisch en creatief bezig. Mijn talenknobbel en passie voor schrijven komen daarbij goed van pas.

Het liefst ben ik onder de mensen. Communicatie en persoonlijk contact met onze klanten vind ik bijvoorbeeld erg leuk. In mijn vrije tijd drink ik graag een drankje met vrienden of familie. Daarnaast ben ik sportief, zwemmen is mijn passie. Maar ik kan ook uren op de bank zitten met een goed boek of een mooie film, of op vakantie heerlijk genieten van zon, zee en strand.
 

Neem contact op met Lisanne de Graef

Vind de beste stagiaires voor jouw organisatie

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Gratis downloaden