Talent voor de overheid

Zoek jij jong talent met een maatschappelijk hart?

Werken bij de overheid. Helaas loopt niet elk jong talent hier direct warm voor. Zonde, want de maatschappelijke impact die je op deze manier kan maken, past wel bij deze ambitieuze generatie. De toenemende krapte maakt het ook niet gemakkelijker om jong talent aan te trekken. Steeds meer bedrijven richten zich op de jongere doelgroep. Organisaties willen talent intern opleiden, waardoor het aantal traineeships groeit. En dit overschot aan keuze voor starters, maakt het een uitdaging om hun aandacht te trekken. Een uitdaging waar wij wel raad mee weten!

Home Talent voor de overheid

Herken jij een van de volgende situaties?


  • Geen tot weinig sollicitaties op je traineeship of startersfunctie

  • Sollicitanten hebben niet de juiste kwalificaties

  • Je bent op zoek naar meer diversiteit

  • Je legt het af tegen (commerciële) concurrenten

Aanpak op maat

Jong talent aantrekken vraagt om een aanpak op maat. De wensen en ambities van starters zijn anders dan van kandidaten met meer werkervaring. De overgang van het studerende naar het werkende leven zorgt ervoor dat zij op een andere manier overtuigd moeten worden; met een boodschap en overtuigende wervingscampagne die aansluit op hun informatiebehoefte. Of die communicatie nu binnen een specifieke huisstijl moet passen, of dat er meer vrijheid is: het vormgeven en overbrengen van die wervingsboodschap beheersen wij als geen ander.

Aanpak op maat

Natural Talent

Als Natural Talent hebben wij verschillende (semi-)overheidsinstellingen mogen helpen met het aantrekken van jong talent. We ontwikkelen een wervingscampagne die aansluit op de informatiebehoefte van de doelgroep, zodat we jong talent overtuigen van jouw aanbod. Dit doen we altijd op maat, geen enkele organisatie is immers hetzelfde. Benieuwd hoe? Erik vertelt je er graag meer over in een vrijblijvend gesprek.

Benieuwd naar onze dienstverlening?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.