Optimalisatie recruitmentsite  background
Optimalisatie recruitmentsite overlay
Optimalisatie recruitmentsite overlay

Optimalisatie recruitmentsite

Optimalisatie recruitmentsite

HomeOnze dienstenEmployer brandingOptimalisatie recruitmentsite
Waarom jullie recruitmentsite optimaliseren?

Waarom jullie recruitmentsite optimaliseren?

Levert jullie recruitmentsite geen goede of niet het gewenste aantal sollicitaties op? Zonde! Een recruitmentsite is één van de belangrijkste oriëntatiebronnen voor studenten en recent afgestudeerden in hun zoektocht naar een baan of stageplaats. Als deze niet vindbaar is, niet de juiste informatie bevat of niet logisch is opgebouwd, haken potentieel interessante kandidaten af. Daarbij is het belangrijk dat de website laat zien wie jullie als werkgever zijn. Als een kandidaat zich met jullie identificeert zal deze niet alleen sneller solliciteren, maar ook beter bij jullie organisatie passen. Bedenk eens hoeveel tijd dit in het selectieproces bespaart en hoe dit de prestaties en het verloop van jullie starters positief beïnvloedt. Met onze kritische blik en kennis van studenten, helpen wij jullie bij de (her)ontwikkeling of optimalisatie van jullie recruitmentsite. Samen zorgen we er zo voor dat jullie website vóór jullie gaat werven.

Wat houdt de optimalisatie van jullie recruitmentsite in?

Een werken-bij-website is geen nieuwe uitvinding. Ook jullie concurrent werkgevers hebben er een. Wij kunnen jullie helpen om jullie recruitmentsite echt in het oog te laten springen bij het talent uit jullie doelgroep, zodat jullie jezelf onderscheiden van de concurrentie. In tegenstelling tot doorsnee webbouwers of online marketing bureaus weten wij precies wat starters en young professionals belangrijk vinden wanneer zij een recruitmentsite bezoeken. Met deze kennis en een duidelijk doel begeleiden we jullie bij het optimaliseren of (her)ontwikkelen van jullie recruitmentsite, de mate van begeleiding is afhankelijk van jullie wensen. Goede vindbaarheid, gebruiksgemak en een onderscheidende weergave van jullie als werkgever zetten we daarbij voorop. Dit resulteert in een site die jong talent aanspreekt, informeert en hen enthousiasmeert om hun loopbaan te starten bij jullie bedrijf. Een beter visitekaartje afgeven kan bijna niet!

Wat houdt de optimalisatie van jullie recruitmentsite in?>

Hoe ziet het proces eruit?

Wanneer jullie bij ons de optimalisatie van jullie recruitmentsite afnemen gaan we als volgt te werk:

1

Voorbereiding

Tijdens een persoonlijk gesprek formuleren we de doelstellingen van jullie recruitmentsite. We analyseren jullie huidige website en bespreken of het beter is deze te optimaliseren of helemaal te vernieuwen. Samen bepalen we vervolgens de stappen die we gaan zetten.

2

Proces

Tijd voor actie. We verdelen de taken en gaan hiermee aan de slag. We schrijven teksten, (ver)bouwen de structuur en hebben oog voor SEO. Gedurende het gehele proces bewaken wij de planning en zorgen we ervoor dat de gestelde doelen worden gerealiseerd.

3

Oplevering

Voorafgaand aan de oplevering of relaunch van jullie website wordt deze door ons getest, zodat we zeker weten dat de gebruikerservaring optimaal is. Als alles klopt, gaan we (opnieuw) live! Vanaf dit punt profiteren jullie van een optimaal renderende recruitmentsite.

Wat levert de optimalisatie van jullie recruitmentsite op?

  • Een recruitmentsite waarmee jullie jezelf onderscheiden van concurrent werkgevers

  • Een gebruiksvriendelijke recruitmentsite waarop kandidaten vinden wat ze zoeken

  • Goede vindbaarheid van jullie werken-bij-website voor de juiste kandidaten

  • Meer en kwalitatief betere sollicitaties op jullie openstaande vacatures

Klanten over onze samenwerking

De samenwerking met Natural Talent vind ik heel plezierig. Het is heel laagdrempelig. Dat is ook iets wat ASML graag wil zijn naar studenten.
ASML
Carla van Loenhout , Campus / event coördinator ASML
Natural Talent is voor Bosch in Nederland een zeer gewaardeerd gesprekspartner voor de optimalisatie van ons personnel marketing plan. De door Natural Talent uitgevoerde opdrachten zijn steeds van hoge kwaliteit, beantwoorden aan de verwachte resultaten en worden steeds in goede samenwerking uitgevoerd. Bosch werkt tot volle tevredenheid al jaren met Natural Talent.
Bosch
Frank Leermakers , HR Expert Resourcing & Remodelling Bosch
De samenwerking met Natural Talent is ontzettend prettig. Ze schakelen snel, werken professioneel en zijn altijd bereid om mee te denken om zo onze recruitmentstrategie nog beter te optimaliseren.
Calco
Margot Renes , Manager Recruitment, Marketing & Communicatie Calco Bekijk deze case
Samen met de hoge dosis flexibiliteit , enthousiasme en professionaliteit kan ik niets anders zeggen dat ik erg blij ben dat Natural Talent onze partner is wat betreft de ontwikkeling en implementatie van ons Social Media kanaal Facebook. Met het behalen van de opgestelde jaardoelen, welke in slechts vijf maanden tijd zijn behaald, kunnen wij onze doelen bij stellen om Arcadis nog beter te kunnen positioneren onder onze doelgroep.
Arcadis
Thijs Pruijssers , Campus Recruiter Arcadis Bekijk deze case
Section conversion background
Vragen over onze optimalisatie van recruitmentsites?

Vragen over onze optimalisatie van recruitmentsites?

Teun staat je graag persoonlijk te woord!

Benieuwd welke resultaten we samen met onze klanten bereikt hebben? Bekijk onze projecten.