/

Teun Smulders

“Er is niks leukers dan mensen helpen!”

Als afgestudeerde Master of Economics heb ik op mijn 23ste samen met 2 anderen Natural Talent opgericht. Sinds de start in 2008 is Natural Talent met een eigenzinnige kijk op Campus Recruitment uitgegroeid tot een gerenommeerd arbeidsmarktcommunciatiebureau. 

Ik houd me binnen de organisatie veel bezig met het onderhouden van contacten met (potentiële) klanten. Ik vind het namelijk heerlijk om mensen te helpen en voel me als een vis in het water bij het managen van projecten. Door oprechte hulp te bieden werken we samen aan mooie Campus Recruitment, en bouwen we aan een duurzame samenwerking. Ook ben ik gek van cijfertjes, zorg ik voor de financiële administratie en vind ik het leuk om kennis te vergaren via onderzoeken. Met kennis kun je namelijk de beste keuzes maken. Dankzij een goede dosis humor zorg ik ook voor de nodige ontspanning en een lach op kantoor :-).

Als inwoner van een klein dorp vlakbij Tilburg zit ik volop in het sociale leven en de ons-kent-ons mentaliteit. Ook in mijn vrije tijd help ik graag mensen vooruit. Met een hechte vriendengroep voetbal ik iedere zondag in het 3e elftal van de lokale voetbalclub. Ook naast het veld ben ik voetbalfanaat, als supporter van Feyenoord en fan van het Engels voetbal. Tot slot maak ik graag verre reizen samen met mijn vriendin om weer helemaal ontspannen terug te keren op kantoor. 
 

Neem contact op met Teun Smulders

Vind de beste stagiaires voor jouw organisatie

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Gratis downloaden