HomeTeamMiriam van Griethuysen
Multimedia- / employer branding strateeg

Miriam van Griethuysen

“Frankly, there isn't anyone you couldn't learn to love once you've heard their story.”

Miriam van Griethuysen

Over mij

Van trotse dochter, liefhebbende zus, gekke tante, loyale vriendin en levensgenietende Brabander, naar passionele storyteller, doordachte strateeg en enthousiaste collega. Mijn leven kent vele rollen die ik jonglerend probeer te balanceren in mijn tijd. Mijn drijfveer? Zoals Andrew Stanton heeft gezegd: eerlijk gezegd is er niemand die je niet zou kunnen (leren) liefhebben als je eenmaal zijn verhaal hebt gehoord. Maar niet iedereen krijgt de aandacht op zich gericht om zijn verhaal te kunnen doen, houdt de aandacht van de toehoorder vast of lukt het om de boodschap over te brengen die hij mee wil geven. En dat is precies waar mijn passie en kracht ligt; met een vleugje creativiteit en een snufje strategie de verhalen deelbaar maken, zodat iedereen de liefde krijgt die hij verdient.

Naast mijn werk wordt mijn liefde ook gedeeld met basketbal. Tot voor kort bevond ik me nog op het veld als nationale scheidsrechter op hoog niveau en ga ik vanaf het heden weer de strijd aan als fanatiek speelster. Het is hier dat mijn werkleven en privéleven melodieus samenkomen. Want ook mijn liefde voor de sport wordt op deze manier gemixt met strategie & tactiek, psychologische communicatie en een creatief balans tussen voorbereiding en improvisatie.

The end? Nee, gelukkig niet. Mijn verhaal kent nog lang geen game-over. Het einde van een hoofdstuk vloeit alweer voort in een nieuw avontuur. Ook net zo nieuwsgierig als ik? Laten we samen kijken wat het leven ons brengt!