HomeTeamWouter van Zwol
Junior campus recruiter

Wouter van Zwol

“Education is not the filling of a bucket, but the lighting of a fire”

Wouter van Zwol

Over mij

De quote van W.B Yeats omschrijft mijn persoonlijkheid als een kritische positivist die altijd de vraag probeert te achterhalen: waarom en hoe? Op die manier probeer ik altijd door te leren, zowel in mijn studie als tijdens mijn werk. Vanuit dit uitgangspunt ben ik van mening dat je door het opdoen van nuttige praktijkervaring naast je studie, een goede basis creëert voor jezelf als je straks de arbeidsmarkt betreedt voor een ‘volwassen mensen’ baan of wellicht voor het starten van een onderneming. Daarom wil ik er graag alles aan doen opdat elke student een stage vindt die goed bij ze past!

Zelf heb ik net mijn Master in Human Resource Studies aan Tilburg University afgerond. Daarnaast probeer ik te ontspannen door leuke dingen te ondernemen met vrienden of familie. Ik kan me ook goed uitleven in de sportschool en op de fiets of de tijd uit het oog verliezen met een goed boek.

Wouter combineert een rol als junior business developer bij Natural Talent met zijn werkzaamheden voor ons dochtermerk Student Factor, waar hij verantwoordelijk is voor het invullen van de vacatures voor onze klanten. Nieuwsgierig naar Student Factor? Neem eens een kijkje op www.studentfactor.nl.