/

Bosch deelname bedrijvenbeurzen op onderwijsinstellingen

Door ons netwerk op onderwijsinstellingen en met studieverenigingen zijn wij op de hoogte van welke bedrijvenbeurzen wanneer georganiseerd worden. Voor een aantal klanten zijn wij aanspreekpunt richting de organisaties van deze bedrijvenbeurzen. Voor hen verzorgen wij de volledige beursdeelname. Een voorbeeld hiervan is Bosch.

Bosch wil optimaal rendement halen uit de deelname aan bedrijvenbeurzen. Daarbij is het belangrijk dat alles goed georganiseerd is. Dit bestaat in de voorbereiding onder andere uit het contact met de organisatie, het samenstellen van een enthousiast team, het instrueren van de medewerkers en het verzorgen van standmateriaal.  

Daarnaast staan wij ook namens het bedrijf op de carrièrebeurzen. Het is daarom essentieel dat wij het bedrijf dat we vertegenwoordigen van binnen en buiten kennen. Vooraf gaan we daarom op bezoek bij het bedrijf. Door een assertieve houding tijdens de beurs weten wij studenten te enthousiasmeren voor een carrière bij Bosch. Het is belangrijk dat er tevens medewerkers aanwezig zijn. Zij kunnen een goed beeld geven over de werkzaamheden binnen het bedrijf en technisch-inhoudelijke vragen beantwoorden.

Een goede opvolging van de studenten die gesproken zijn, is na afloop van de carrièrebeurs van groot belang. Je wilt de studenten namelijk geïnteresseerd houden. We nemen dit in naam van Bosch voor onze rekening. Hierbij beoordelen we studenten, zorgen we voor uitnodiging voor inhousedagen en werken we met de beste kandidaten aan een relatie via de Bosch Talentpool.  

Diensten die zijn ingezet

Wat levert het op?

Versterken Employer Brand

Door de presentatie van het bedrijf op de carrièrebeurs krijgen studenten inzichten in de werkzaamheden en mogelijkheden bij het bedrijf.

Meer interesse in werken voor het bedrijf

Door een assertieve houding en enthousiasme tijdens de beurs raken studenten geïnteresseerd in het bedrijf.

Persoonlijke kennismaking met studenten

Studenten hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Dit eerste laagdrempelige contact wordt op de beurs gelegd.

Verhoging kwaliteit van sollicitaties

Door een oprecht beeld te geven van de organisatie, en persoonlijke opvolging na het evenement, zien we een stijging van kwalitatief goede sollicitaties.

Bosch

/

Bosch is wereldwijd een toonaangevende leverancier van technologie en services. In Nederland is Bosch vertegenwoordigd in alle sectoren van de Groep: automobieltechniek, industriële technologie, consumentenproducten en energie- bouwtechnologie. Bosch staat voor kwaliteit, prestatie en betrouwbaarheid voor mens en milieu. In Nederland heeft de Bosch Groep 19 vestigingen en circa 3.800 medewerkers. Het bedrijf biedt volop kansen voor talent, in zowel business als techniek functies. Natural Talent is al jaren de vaste partner van Bosch op het gebied van Campus Recruitment.

Bosch over de samenwerking met Natural Talent

/

Neem contact op met Sebastiaan voor meer informatie!

Vind de beste stagiaires voor jouw organisatie

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Gratis downloaden