/

EVG STAR(T) Workshop

EVG Start is continu op zoek naar goede kandidaten voor het ICT Management Traineeship. EVG heeft daarbij duidelijke groeidoelstellingen, maar stelt altijd kwaliteit boven kwantiteit. Voor de invulling van het traineeship moesten interessante kandidaten gevonden worden. Waar EVG in het verleden kleine workshops heeft gegeven in samenwerking met studieverenigingen, wilden zij dit omzetten naar de organisatie van één centrale workshop met wervingspotentie. Wij hielpen hen.

Bij de workshops die EVG hield in samenwerking met studieverenigingen hadden de kandidaten meer belangstelling in de STAR workshop dan in het traineeship dat EVG aanbiedt. Omdat het uiteindelijke doel van de workshop was om goede kandidaten aan het bedrijf te binden, moesten de boodschap en de formule aangepast worden. 

Het bedrijf wilde tijdens de workshop intensief kennismaken met studenten in de laatste fase van de studie. Deze studenten dienden teven interesse te hebben in een ICT Management Traineeship. Wij hebben hiervoor een promotiecampagne ontwikkeld waarbij gebruik is gemaakt van de bestaande relaties op onderwijsinstellingen. Daarnaast is een direct e-mail verstuurd naar een gesegmenteerde groep studenten die in aanmerking kwam voor het traineeship. 

Tezamen leidde dit tot een geslaagde workshop met een goede opkomst van geïnteresseerde kandidaten. Tijdens de dag heeft EVG Start intensief kennis gemaakt met potentiële kandidaten. Na het evenement is met de meeste interessante kandidaten het gesprek aangegaan om trainee te worden bij EVG. 

Diensten die zijn ingezet

Wat levert het op?

Versterken Employer Brand

Door de promotiecampagne en de workshop hebben studenten EVG Start leren kennen als aantrekkelijke werkgever.

Groei naamsbekendheid

De naamsbekendheid van het bedrijf was zeer beperkt onder studenten. De promotiecampagne heeft hieraan een enorme boost gegeven.

Intensief kennismaken met talent

Door de workshop maakte het bedrijf intensief kennis met geïnteresseerde kandidaten. Zij werden tijdens de workshop beoordeeld op hun potentie.

Groei aantal sollicitaties

De workshop was enkel voor kandidaten in de laatste fase van de studie en heeft door een goede selectie vooraf tot meerdere kandidaten voor het traineeship geleid.

EVG Start

/

EVG start weet jonge ICT talenten te vinden en  te ontwikkelen tot de ICT managers van morgen.  Zo helpt EVG Start een bedrijf of een afdeling klaar te stomen voor de toekomst. Ook zorgen zij ervoor dat een bedrijf genoeg tijd overhoud om de boel draaiende te houden door regelmatige begeleiding.

/

Neem contact op met Teun voor meer informatie!

Vind de beste stagiaires voor jouw organisatie

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Gratis downloaden