/

Werving stagiaires BSH

Bij BSH zijn stagiaires een volwaardig onderdeel van het team. Ze krijgen eigen verantwoordelijkheden en dienen snel op niveau te presenteren. Ieder half jaar is het daarom belangrijk dat de juiste stagiaires worden geworven. Dankzij de hulp van Natural Talent lukt dit.

Een goede stagiair neemt werkzaamheden uit handen, is relatief voordelig, kan een relevant onderzoek uitvoeren en is een mogelijke medewerker van de toekomst. Alle reden dus om geen concessies te doen op de kwaliteit van een stagiair. Je wilt namelijk dat de stagiair je veel meer oplevert dan dat deze kost. Dit is precies wat BSH ieder half jaar zoekt.

Natural Talent heeft daarom een gestructureerd wervingsproces ontwikkeld, dat we volledig voor onze klanten verzorgen. Dit begint bij een intake met de hiring manager. Een stagiair moet namelijk goed bij de organisatie én op de beoogde werkplek passen. We helpen vervolgens de hiring manager bij het formuleren van een geschikte opdracht en (her)schrijven de stagevacature, zodat deze aansprekend is voor de studenten. 

Een wervingscampagne wordt opgezet waarmee we doelgericht in contact komen met goede kandidaten. Alle kandidaten worden beoordeeld en beheerd. Op basis van een uitgebreide screening worden interessante kandidaten geselecteerd en voorgedragen. Zo voorzien we BSH ieder half jaar van stagiaires die binnen het bedrijf hun meerwaarde bewijzen. 

Moeite om goede stagiaires te vinden voor jouw openstaande stagevacatures?

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Diensten die zijn ingezet

Wat levert het op?

Sneller invullen vacatures

De beste en meest assertieve studenten starten de zoektocht naar een stage al vroeg. Natural Talent is er als eerste bij en zorgde voor spoedige invulling van de stage.

Kwaliteit van sollicitaties verhoogd

Stagiaires die door Natural Talent worden geworven voldoen aan een hoog niveau, zodat zij een meerwaarde zijn voor de organisatie waar zij hun stage lopen.

Optimale candidate experience

Natural Talent zorgt voor snelle en transparante opvolging van alle kandidaten. Door goede communicatie zorgt dit voor een optimale candidate experience en een positief gevoel over BSH. Ook bij afgewezen kandidaten.

Tijdsbesparing voor de klant

Natural Talent verzorgt de volledig werving & selectie. Het bedrijf hoeft enkel een gesprek aan te gaan met de topkandidaten en bespaart daardoor enorm veel tijd.

BSH

/

BSH, met het Nederlandse hoofdkantoor gevestigd op een cradle-to-cradle bedrijvenpark in Hoofddorp, is verantwoordelijk voor de sales-, marketing- en serviceactiviteiten van de huishoudapparaten van Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff en Constructa in Nederland. Designkranen van het merk Solitaire maken het productportfolio compleet. Ook de consument die zich oriënteert op nieuwe keukenapparatuur is van harte welkom bij BSH. In het inspiratiehuis 20|20 heeft elk merk zijn eigen unieke belevingswereld voor het opdoen van inspiratie en nieuwe ideeën.

BSH over de samenwerking met Natural Talent

Vind de beste stagiaires voor jouw organisatie

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Gratis downloaden